Ägghalvor med laxtopping

Ägghalvor med laxtopping
Recept på ägghalvor som toppats med en krämig röra på varmrökt lax.
Annons
Små munsbitar med ägg & lax.

Ägghalvor med laxtopping – recept

Vi har beräknat två halvor per person.
• 6 port • 20 min

6 kokta ägg
½ rödlök
ca 250 g varmrökt lax
2 msk hackad dill
200 g naturell färskost

1. Skala och dela de kokta äggen. Skala och finhacka löken.
2. Rör ihop lax, dill, färskost och rödlök. Smaka av med salt och peppar.
3. Toppa ägghalvorna med laxblandningen. Garnera med finhackad rödlök om du vill.

Annons

Av Sandra Palmqvist
Bild: Christina Uhlin

 

Missa inte: Midsommarspecial!

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons