Krämig coleslaw

Cole slaw med creme fraiche och morot recept
Krämig coleslaw som smakar gott till det mesta! Servera exempelvis till hamburgare eller bakad potatis.
Annons
Cole slaw med creme fraiche och morot recept
Enkelt recept på cole slaw med creme fraiche och morot!

Coleslaw med creme fraiche och morot – recept

Enkelt recept på godaste kållasalladen – cole slaw – med vitkål eller spetskål, morot, rödlök och crème fraiche. Här får du en krämig coleslaw smaksatt med senap, äppelcidervinäger och persilja. God att servera som tillbehör till hamburgare, pizza eller bakad potatis!

Annons

• 4 pers • 20 min

400 g vitkål eller spetskål
2 morötter
1 rödlök
2 dl lätt-crème fraiche
1 msk dijonsenap
1 msk äppelcidervinäger
½ tsk socker
salt och peppar
3 msk hackad persilja

1. Finstrimla vitkål eller spetskål och grovriv morötterna. Skala och finhacka rödlök.
2. Rör ihop crème fraiche, senap, äppelcidervinäger och socker i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda ner kålen, morötterna, löken samt hackad persilja i dressingen och rör om.

Tips!
Låt salladen stå en stund före servering så utvecklas de fina smakerna lite extra.

Bild: Shutterstock

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons