Dillmajonnäs – gott till färskpotatisen

Hemlagad dillmajonnäs
Även om färskpotatisen i sig är väldigt god så lyfter denna hemlagade dillmajonnäs den till nya höjder. Bara att röra ihop och börja dippa!
Annons
Hemlagad dillmajonnäs
Gott att servera till både ugnsbakad och kokt potatis. Foto: Pontus Ferneman

Recept hemlagad dillmajonnäs

4 port

2 äggulor
2 dl rapsolja
2 msk riven pepparrot
1 msk citronsaft
2 msk hackad dill
salt och peppar

Gör så här

1. Lägg äggulorna i en skål. Vispa ner rapsoljan i en tunn stråle. Vispa kraftigt tills det blir tjockt och krämigt.

Annons

2. Tillsätt pepparrot, citronsaft och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.

 

Läs mer:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons