Spenatfylld ravioli med rökt lax

Spenatfylld ravioli med rökt lax
Snabblagat och gott med fylld pasta, lax och mozzarella. Perfekt en vardagskväll!
Annons

Ravioli med lax och mozzarella

4 personer

400 g ravioli, gärna spenatfylld
200 g kallrökt lax
10 bitar soltorkad tomat i olja
150 g minimozzarella
1 dl hackade ärtskott
Dressing:
1 hackad schalottenlök
3 msk vitvinsvinäger
1 tsk fransk senap
¾ dl rapsolja
salt, peppar

Annons

1. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Strimla laxen. Strimla de soltorkade tomaterna. Fördela ravioli, lax och soltorkade tomater i fyra djupa tallrikar. Lägg på minimozzarella och ärtskott.
3. Dressing: Skala och hacka löken. Rör ihop lök, vinäger, senap, olja, salt och peppa, och ringla över pastan.

Recept av Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Prova också:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons