Glutenfri pajdeg med kesella – grundrecept!

Glutenfri pajdeg
Ett enkelt grundrecept på en glutenfri pajdeg, som blir saftig av kesella. Fyll sedan med vad du gillar. Längst ner hittar du flera recept – alla glutenfria.
Annons
Glutenfri pajdeg
Med en glutenfri pajdeg i botten kan du enkelt variera fyllningen som du önskar.

Glutenfri pajdeg – grundrecept

4–6 personer

3 dl fin glutenfri mjölmix
100 g smör
2 msk kesella
2 msk iskallt vatten

Sätt ugnen på 200°
Mixa samman ingredienserna till pajdegen i en matberedare. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga bottnen. .
Lägg folie runt kanten och förgrädda pajskalet 10 minuter.

gott och glutenfritt

Annons
Annons

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…

● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Annons

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

Mer recept och inspiration från allas.se:

Tävla med Maud!

ANNONS

Tävla med Maud Onnermark!

Läs mer och tävla här!

Dela på:

Annons