Glutenfria arraksbollar

Glutenfria arraksbollar
Har du glutenfria småkakor eller en bit sockerkaka som blivit över? Ta vara på dem och gör de här smarriga arraksbollarna!
Annons

Glutenfria arraksbollar

20 bitar

100 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao, siktad
ca 3 dl glutenfria småkaks- och sockerkakssmulor
punsch eller arraksessens
chokladströssel, glutenfritt

Annons

1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker och kakao poröst. Tillsätt kaksmulorna och blanda noga.
2. Smaka av med punsch eller arraksessens. Låt degen vila i kylen.
3. Forma degen till små runda bollar. Rulla dem i chokladströssel och lägg i små pappersformar.
4. Förvara bollarna kallt.

Annons

Recept: Caroline Hofberg
Foto: Ove Lindberg

Tips på annat gott till kaffet:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Tävla med Maud!

ANNONS

Tävla med Maud Onnermark!

Läs mer och tävla här!

Dela på:

Annons