Glutenfria mandelbiscotti

Glutenfria mandelbiscotti
Lättlagade glutenfria mandelbiscotti passar perfekt till fikat!
Annons

Mandelbiscotti

22 stycken

1 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 1/2 tsk bakpulver
2 1/2 dl glutenfri mjölmix
1 dl sötmandel, grovt hackad
50 g mörk choklad, grovt hackad

1. Sätt ugnen på 175°.
2. Vispa ihop ägg och socker. Blanda i vaniljsocker, salt, bakpulver, mjölmix, mandel och choklad.
3. Dela degen i två bitar och forma till längder. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen, ca 15 minuter.
4. Låt längderna svalna. Skär dem sedan i sneda bitar och lägg med snittytan upp på plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen, 15 minuter. Stäng av värmen och låt skorporna torka på eftervärmen.

Annons

Recept: Kerstin Svensson

Foto: Olof Abrahamsson

Läs också:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons