Kyckling i senapssås

Kyckling i senapssås
Snabblagad festgryta med vitt vin och dijonsenap. Klar på bara 20 min!
Annons

 

4 personer

500 g kycklingfilé
2 schalottenlökar
salt och peppar
2 msk smör
1 dl vitt vin
2 dl crème fraiche
1-2 msk dijonsenap
1 msk senapsfrön
1 dl hackad persilja

Tillbehör:
kokt ris

Dela kycklingfiléerna i stora bitar. Skala och hacka schalottenlöken. Salta och peppra kycklingbitarna och bryn i smöret till fin färg, tillsätt hackad schalottenlök, låt bli glansigt.
Tillsätt vin, crème fraiche, senap och senapsfrö. Låt sakta puttra i ca 20 min. Strö över hackad persilja.
Servera med kokt ris.

Annons

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Pontus Ferneman

Prova också:

 

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons