Läckra ägghalvor med räkor och rökt chili

Läckra ägghalvor med  räkor och rökt chili
Fyllda ägg med chilimajonäs. Krämiga och goda med lite hetta – och perfekta på buffébordet.
Annons
Fyllda ägg som är härligt smakrika och bjuder på lite hetta. Fem ingredienser är allt du behöver. Foto: Lisa Björner

Ägghalvor med räkor och chili

4 port
20 min

4 stora ägg
1 dl Hellmann’s majonnäs
1/2–1 tsk chipotlepasta
200 g räkor med skal
dillkvistar

1. Lägg ner äggen i kallt vatten och sjud 9 min. Spola dem kalla, skala och dela dem.

Annons

2. Blanda majonnäs och chipotlepasta. Skala och ansa räkorna.

3. Lägg upp ägghalvorna, gärna på en salladsbädd, och lägg på en klick smaksatt majonnäs. Toppa med räkor och dillkvist.

Prova också: Sunda sillen med ägg

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons