Marmorerat chokladbräck toppat med påskägg

Chokladbräck
Påskgodis när den är som bäst! Superenkelt och supergott godis som du snabbt svänger ihop av både mörk och vit choklad och toppar med godisägg. Bryt en bit eller två och njut ...
Annons
Chokladbräck
Vad vackert det blir med swirlar av vit choklad mot den mörka chokladen! Foto: Pontus Ferneman

Recept lättlagad chokladbräck

300 g mörk choklad
50–100 g vit choklad
100–150 g godisägg

Gör så här

1. Smält chokladsorterna i var sin skål. Bred ut den mörka på ett bakpapper och ringla den vita ovanpå.

Annons

2. Marmorera chokladen genom att dra med skaftet på en tesked i den vita chokladen, innan den hunnit stelna. Tryck fast godis ägg. Låt stelna.

 

Läs mer:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons