Recept: Kokosbollar

Recept: Kokosbollar
Godis och kaka i en härlig blandning!
Annons

Kokosbollar

Recept: GodisKokosbollar

ca 35 stycken
200 g kokosflingor
100 g florsocker
1 tsk salt
1 tsk vaniljpulver
200 g kondenserad mjölk
200 g mörk choklad
Garnering:
1 msk kokosflingor
50 g pistaschmandel

Annons

Gör så här:
1. Blanda kokos, florsocker, salt, vaniljpulver och kondenserad mjölk till en massa. Forma massan till bollar och låt dem stå i kylen, 30 minuter.
2. Hacka chokladen och smält den över vattenbad. Doppa kokoskulorna i chokladen. Ta upp dem med en gaffel och låt dem rinna av. Lägg dem på en bricka med bakplåts- papper. Strö över kokosflingor och toppa med en pistaschmandel.

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Anders Norrsell

Läs också:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons