Recept: Pannacotta med äpple och ingefära

Pannacotta med äpple och ingefära
Gräddigt, syrligt, friskt och sött i en och samma dessert!
Annons

Pannacotta med äpple och ingefära

Recept: Pannacotta med äpple och ingefära

6 personer
6 dl vispgrädde
1 1/4 dl gelésocker
1 msk äkta vaniljsocker
1 tsk malen ingefära
Garnering:
2 äpplen, finhackade

Gör så här:
1. Koka upp grädde, gelésocker, vaniljsocker och ingefära. Häll upp pannacottan i 6 portionsglas. Låt stå kallt i minst 4 timmar.
2. Vid servering: Skölj, kärna ur och finhacka äpplena, och fördela på pannacottorna.

Annons

Recept: Jennie Benjaminsson
Foto: Katja Ragnstam

Läs också:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons