Rostad färskpotatis och getost – gott till grillat

Rostad färskpotatis och getost – gott till grillat
Sommartider är njutningstider. Den här potatissalladen gjord på rostad färskpotatis och krönt med läcker getost är något alldeles extra.
Annons
Vilken härlig potatissallad! Rostad potatis beströdd med getost gör smaklökarna riktigt glada. Foto: Lisa Björner

Rostad potatissallad med getost

8 port
Tid: 45 min

1 1/2 kg tvättade små färskpotatisar
3 msk olja
1 msk paprikapulver
1 msk flingsalt
30 g färsk babyspenat
100 g getost eller fetaost

Gör så här

1. Blanda potatis, olja, paprikapulver och flingsalt och lägg på ett ugnssäkert fat. Rosta i ugnen 30 min på 225°.
2. Skölj spenaten, blanda med potatisarna.
3. Smula osten och strö över salladen.

Annons

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons