Rostad pepparkaka med ädelostkräm recept

Rostad pepparkaka med ädelostkräm
Fantastiskt gott till glöggen – rostad mjuk pepparkaka och ädelostkräm.
Annons
Rostad pepparkaka med ädelostkräm
Enkelt och gott tilltugg till glöggen! Foto: Anders Norrsell

Recept rostad pepparkaka med ädelostkräm

16 st
8 skivor mjuk pepparkaka
145 g ädelost
½ dl crème fraiche

Dekoration
3 msk lingon
kryddgrönt (mynta el citronmeliss)

Ugn 225°

 

Gör så här

1. Dela pepparkaksskivorna på diagonalen. Lägg på plåt med bakpapper och rosta några min på varje sida i ugnen. Låt svalna.

Annons

2. Mixa samman ädelost och crème fraiche. Klicka eller spritsa på pepparkakan.

3. Dekoration: Toppa med lingon och mynta eller persilja.

 

Läs också:

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons