Supersnabb dessert!

Ett enkelt sätt att njuta av jordgubbar.
Annons

Skarmavbild 2014-05-15 k

Petit choux

ca 12-14 stycken:
1 förpackning petit chouxmix
4 dl vispgrädde
jordgubbar
florsocker

Sätt ugnen på 200-225 grader.
Tillaga smeten enligt förpackningens anvisning. Grädda på plåtar med bakplåtspapper mitt i ugnen 20–25 minuter. Ta ut och låt svalna.

Annons
Annons

Skär upp petit chouxerna. Vispa grädden och fördela på bottnarna. Ansa och skiva jordgubbarna och lägg på grädden och sätt tillbaka kakans topp. Sikta över florsocker.

Av Bitte E:son Forsberg Foto: Anders Norrsell

Mer recept och inspiration från allas.se:

Tävla med Maud!

ANNONS

Tävla med Maud Onnermark!

Läs mer och tävla här!

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons