Ugnsbakade squashpuckar med 
chèvre och ädelost

Ugnsbakade squashpuckar med 
chèvre och ädelost
Skivad squash toppad med smakrik ost och skjuts in i ugnen – så lätt gör du smakrika aptitretare!
Annons

Ugnsbakade squashpuckar med chèvre och ädelost
ca 16 stycken
2 squash
1 rulle chèvre
140 g ädelost
3 msk flytande honung
rosmarin

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Skär squashen i ca 2 cm tjocka skivor, lägg på plåt med bakplåtspapper. Lägg en skiva chèvre på hälften av skivorna och ädelost på den andra hälften. Tillaga i ugnen, ca 10 minuter, eller tills osten börjar få lite färg.
3. Ringla över honung och garnera med lite rosmarin.

Annons
Annons

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Mer recept och inspiration från allas.se:

Tävla med Maud!

ANNONS

Tävla med Maud Onnermark!

Läs mer och tävla här!

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons