SNABBT & GOTT

Salladswrap med rostbiff

wraps-med-rostbiff-recept
Enkla wraps med rostbiff, cornichoner och en kräm av vita bönor. Snabblagad och nyttig mat som funkar bra till lunch eller picknick.
Annons

wraps-med-rostbiff-recept
Wraps med rostbiff är bra när du vill ha mat snabbt!

Wraps med rostbiff – recept

• 2 pers • 20 min

10 stora blad av isbergssallad
150 g skivad rostbiff
salt och peppar
1 förp vita bönor, 380 g
10 cornichoner
2 msk rostad lök
2 nävar rucola

Dessutom behövs
2 smörgåspapper i ark

1. Lägg två smörgåspapper på köksbänken. Lägg 5 salladsblad omlott på varje pappers ena kortsida, bladen ska bli ca 15 cm breda tillsammans. Fördela rostbiffsskivorna ovanpå. Salta och peppra efter smak.
2. Låt bönorna rinna av. Mixa dem med stavmixer till en jämn kräm. Fördela och bre ut krämen på rostbiffen.
3. Hacka cornichonerna och strö ut hälften på varje salladsrulle, toppa med rostad lök och rucola. Rulla ihop till två tajta rullar. Surra ihop smörgåspapperets ändar. Dela varje rulle på mitten och servera.

Av Maja Rehwin
Bild: Fredrik Ödman

Mer recept och inspiration från allas.se:

Dela på:

Annons